بازیافت زباله‌های پلاستیکی با کرم‌ پلاستیک‌خوار!

دانشمندان دانشگاه استنفورد کشف کرده اند که لارو یک نوع سوسک می تواند استایروفوم و دیگر پلی استایرن ها را در رژیم غذایی خود جای دهد.

پایگاه خبری محیط بان دماوند (DEWNA): به گزارش زیست بوم/محمد مهدی حیدرپور: هر ساله ۶٫۴ میلیون تن پلاستیک وارد اقیانوس می شود. در خشکی نیز پلاستیک در زمین های دفن زباله، سواحل و دیگر زیست بوم های حساس سراسر جهان جمع می شود. تنها در آمریکا سالانه ۳۳ میلیون تن پلاستیک دور ریخته می شود و نشانه ای از کاهش این میزان نیز قابل مشاهده نیست. اما پژوهشی جدید نشان داده است یک نوع کرم ممکن است به ما در حل مشکل عظیم زباله های پلاستیکی کمک کند.

بازیافت زباله‌های پلاستیکی با کرم‌ پلاستیک‌خوار

به گزارش “گروه علم و فناوری” عصرایران، دانشمندان دانشگاه استنفورد کشف کرده اند که لارو یک نوع سوسک می تواند استایروفوم (یونولیت) و دیگر پلی استایرن ها را در رژیم غذایی خود جای دهد. به گفته “وی مین وو” از دانشگاه استنفورد و یکی از مولفان مطالعه اخیر، نه تنها کرم ها با یک رژیم غذایی استایروفوم به حیات خود ادامه می دهند، بلکه میکروارگانیزم های موجود در احشاء آنها طی فرآیند گوارش پلاستیک را تجزیه می کند. مواد زیست تخریب پذیر دفع شده از کرم ها نیز به نظر می رسد می تواند به عنوان خاک برای محصولات کشاورزی استفاده شود.

 

یافته های اخیر از آن جهت اهمیت دارند که تا پیش از این تصور می شد پلی استایرن غیر قابل تجزیه و زیست تخریب ناپذیر است. پژوهش های بیشتری برای درک چگونگی توانایی باکتری های موجود در کرم ها برای تجزیه پلاستیک نیاز است اما مطالعه اخیر می تواند گامی بزرگ در راستای حل مشکل زباله های پلاستیکی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 + 7 =

پست بعدی

یک جفت شیر ایرانی پس از گذشت سال ها از آخرین حضور، وارد ایران می شود

د مهر ۱۳ , ۱۳۹۴
پایگاه خبری محیط بان دماوند (DEWNA): به گزارش خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران، شیر ایرانی با نام علمی Panthera leo persica زیر گونه‌ای از شیرها می‌باشد که هم اکنون در طبیعت تنها در جنگل گیر در گجرات هند یافت می‌شود. شیر ایرانی در کشر هندوستان «شیر […]
شیر ایرانی-استان های جنوبی-محیط زیست-گونه های جانوری-