نهایی شدن نخستین منشور مدارس زیست محیطی

مدیر کل دفتر آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بزودی منشور مدارس زیست محیطی پس از موافقت وزارت آموزش و پرورش نهایی می شود.

به گزارش سرویس “محیط زیست” ایسنا، محمد درویش در هشتمین نشست مشورتی مدارس محیط زیستی با بیان اینکه پیش نویس منشور مدارس زیست محیطی به وزارت آموزش و پرورش برای اظهار نظر ارسال شده است گفت: بزودی پس از اعلام موافقت وزارت آموزش و پرورش منشور مدارس زیست محیطی نهایی می شود .

وی با تاکید بر اینکه موضوع مدارس جامع محیط زیستی وارد برنامه ششم توسعه می شود، گفت: سازمان حفاظت محیط زیست پیگیری می کند تا این موضوع در برنامه ششم توسعه لحاظ شود و بودجه و ردیف اعتباری برای آن اختصاص یابد.

درویش با اشاره به اینکه از ظرفیت های بخش خصوصی در ایجاد مدارس محیط زیستی استفاده می شود، اظهار داشت: شیوه نامه اجرایی منشور مدارس زیست محیطی نهایی شده است و این شیوه نامه تمامی ادارت کل آموزش و پرورش و محیط زیست استانها ی کشور را در بر می گیرد.

وی ادامه با بیان اینکه در این شیوه نامه کشور را به پنج منطقه اکولوژیکی شامل هیرکانی در شمال ، ارسباران در شرق، زاگرس در غرب ، خلیج فارس و دریا عمان در جنوب و ایرانی و تورانی در مرکز کشور تقسیم بندی شده است، اظهار داشت: در سال اول اجرای این شیوه نامه در تمام مقاطع پیش دبستانی ،ابتدایی اول ، ابتدایی دوم، متوسطه اول و متوسطه دوم نمایندگانی به تفکیک پسر و دختر، ۶۰ مدرسه را تحت پوشش قرار می دهیم که تلاش شده است مدارسی که بصورت دواطلبانه برای اجرای مدارس محیط زیستی اعلام آمادگی کردند، معرفی کنیم.

مدیر کل دفتر آموزش و مشارکت های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه برای ایجاد و تحقق مدارس محیط زیستی ۱۵ الزام در نظر گرفته شده است ، گفت: تشکیل شورای مدارس محیط زیستی ، تدوین بانک اطلاعاتی مدارس جامع محیط زیست ، راه اندازی تار نمای مدارس جامع محیط زیستی ، فراخوان حمایت و پشتیبانی مالی از مدارس از جمله این الزامات است.

درویش با تاکید بر اینکه تعیین محتوای دوره های آموزشی بر اساس موقعیت ،اقلیم و فرهنگ متفاوت است ، افزود: قبل از آموزش دانش آموزان برای آموزش ۵۶ هزار معلم موافقت وزارت آموزش و پرورش گرفته شده است که از ظرفیت های تشکل ها و متخصصین کمک می گیریم.

وی ادامه داد : ادارات کل استانها جلسات توجهیی با مدیران مدارس وزارت آموزش و پرورش تا اطلاع رسانی موثری انجام شود.

گفتنی است، در این نشست گزارش اولین مدرسه طبیعت در مشهد توسط دکتر عبد الحسین وهابزاده ارایه شد.

منبع : ایسنا

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × یک =

پست بعدی

تلنبار زباله در نزدیکی کاروانسرای مرنجاب! نشانه چیست؟

ج آبان ۳۰ , ۱۳۹۳
تلنبار زباله در نزدیکی کاروانسرای مرنجاب! نشانه چیست؟ کاشان نیوز – محمد حسین کریمی – عصر روز پنج‌شنبه جمعی از شرکت کنندگان در همایش بحران آب که در آران و بیدگل و با حضور پروفسور کردوانی برگزار شد، همراه با کردوانی برای بازدید از کویر مرنجاب به سوی کویر حرکت […]
زباله مرنجاب